RVD Partners karrier
RVD Partners karrier
RVD Partners karrier
RVD Partners karrier
RVD Partners karrier

RVD Partners karrier

 

NYITOTT POZÍCIÓ: ÜGYVÉDJELÖLT

Az ügyfeleinkről

Nekünk az ügyfeleink a legfontosabbak, nekik pedig a saját tevékenységük. Az ügyfeleink magyar és külföldi, főleg közepes és nagyvállalatok jellemzően a megújuló energia ipar, építőipar, kereskedelem, informatika, egyéb szolgáltatás vagy akár a kreatívipar területén.

Mi az, amit szeretnek az ügyfeleink, és amit a kollégáinktól is elvárunk?

Az ügyfeleink szeretik, ha precíz, pontos, gyakorlatias tanácsot adunk, és megoldjuk minden problémájukat. Szeretik, ha egyszerűen, érthetően fogalmazunk és mindig határidőben teljesítünk. Szeretik azt is, hogy bennünket nemzetközi ügyekkel is megbízhatnak. Illetve szeretik, hogy jól beszélünk angolul. Szeretik továbbá, hogy meglátjuk a lényeget, és a probléma megoldására fókuszálunk. Szeretik bennünk, hogy megértjük az üzleti igényeiket, és a jogi területtel valóban támogatjuk az üzletmenetet. Szeretik azt is, hogy őket is megértjük és rugalmasak, közvetlenek vagyunk. Szeretik még azt is, hogy önállóan dolgozunk és proaktívak vagyunk, hogy ők tényleg csak a saját üzletükre koncentrálhassanak.

Mi is a saját üzletünkre koncentrálunk. Arra, hogy az ügyfeleink jogi területét kiszolgáljuk. Mi ebben vagyunk jók. Az ügyfelek ezért szeretnek minket.

Kiket keresünk?

Csatlakozz hozzánk, ha Te is részt vennél ebben a munkában, és egy rugalmas, közvetlen hangulatú irodában szeretnél dolgozni! Az alábbi pozíciókba keresünk csapattagokat, akik segítenek nekünk ügyfeleink kiszolgálásában az üzleti jog csaknem minden területén:

Ügyvédjelölt

Előny, ha van már némi ügyvédjelölti, vagy gyakornoki tapasztalatod. Ha még kezdő vagy a jogi pályán, örömmel vesszük, ha van már bármilyen más területen szerzett munkatapasztalatod.

Gyakornok

Ősztől olyan gyakornokokat keresünk, akik negyed-ötödévesek, és komolyan gondolják, és később akár ügyvédjelöltként is szeretnének dolgozni.

Az angol nyelv ismerete mindkét pozícióban elengedhetetlen.

Mit kínálunk Neked?

Ha csatlakozol, rengeteget fogsz tanulni és találkozhatsz akár nemzetközi ügyekkel is. Biztosan fogsz majd nálunk foglalkozni társasági joggal, vállalatok átalakulásával, felvásárlásokkal, tőkebefektetésekkel, állami támogatásokkal, ingatlanokkal, infrastruktúra fejlesztéssel, energetikával, szellemi alkotásokkal, kereskedelmi szerződésekkel és még sok minden mással.

Versenyképes fizetésért, barátságos környezetben dolgozhatsz egy kiegyensúlyozott, kiváló csapatban. A modern irodánk Budapest belvárosában egy impozáns épületben helyezkedik el, a Kossuth térnél a Parlamenttől egy percre.

Az RVD Partners egy közepes méretű, növekvő hazai ügyvédi iroda, amely egy elismert nemzetközi hálózat tagja. Rólunk többet megtudhatsz itt, az rvdpartners.com oldalon.

Jelentkezéshez küldj önéletrajzot a 

jobs@rvdpartners.com címre! De mielőtt elküldenéd részünkre az álláspályázatodat, kérjük, olvasd el figyelmesen az adatkezelési tájékoztatónkat.